»Et spektakulært portræt af en diva« – se filmen om Grace Jones på C More

Nicole Kidman forklarer sit Emmy-kys til Alexander Skarsgård for næsen af Keith Urban

Det splittede Twitter i tre, da Nicole Kidman plantede et ordentligt smækkys på Alexander Skarsgårds læber, efter han vandt en Emmy for bedste mandlige birolle, altimens Kidmans mand Keith Urban stod lige bag ved: Der var mange der syntes, det var fedt, mens andre syntes, det var for meget og slutteligt en del, der var bimlende ligeglade.

Graham Norton hører ikke blandt de sidste, hvilket han beviste, da Nicole Kidman lagde vejen forbi hans britiske talkshow. I hvert fald havde han valgt et billede af lige netop den misere til at illustrere Kidmans succes med serien ‘Big Little Lies’, som Skarsgård og hende begge vandt Emmy-statuetter for.

Billedvalget slog forståeligt nok Kidman lidt ud af kurs, ikke mindst fordi hun skulle affinde sig med at blive tirret af tre andre skuespillerkollegaer i form af Colin Farrell, Bryan Cranston og Matt Lucas (‘Little Britain’). Forfjamsket ender hun både med at kalde Alexander Skarsgård en mannequin og lægge et afslørende røgslør ud omkring Keith Urbans fejring af Kidmans 50 års fødselsdag.

Læs også: Twitter splittet: Nicole Kidman kysser sin serie-mand for næsen af sin rigtige mand efter Emmy-sejr