‘Ozark’ er sommerens mest populære serie i USA ifølge nyt studie

‘Ozark’ er sommerens mest populære serie i USA ifølge nyt studie
Jason Bateman i 'Ozark.
Foto: Jackson Davis/Netflix

For nylig offentliggjorde Parrot Analytics en liste over årets mest ‘in demand’-serier på streamingtjenesterne. Det var første skridt i afkodningen af tv-seriers popularitet på streaminggiganter som Netflix, HBO og Amazon, der selv er karrige med at dele ud af seertallene.

Parrot Analytics nyeste undersøgelse viser de ti mest populære digitale originalproduktioner i USA, og der er igen et par overraskelser iblandt.

Jason Bateman-serien ‘Ozark’ topper listen på trods af halvlunkne anmeldelser, mens ‘Star Trek: Discovery’ ikke overraskende kommer ind på andenpladsen (‘Star Trek’ er trods alt en af de mest populære franchises i USA). Og første sæson af ‘Stranger Things’ går åbenbart stadig som varmt brød – den indtager en tredjeplads.

Se den fulde liste her:

1. ‘Ozark’
2. ‘Star Trek: Discovery’
3. ‘Stranger Things’
4. ‘The Handmaids Tale’
5. ‘Narcos’
6. ‘Orange Is The New Black’
7. ‘Castlevania’
8. ‘Marvel’s The Defenders’
9. ’13 Reasons Why’
10. ‘House of Cards’

Netflix dominerer listen med otte ud af ti titler. Hulu kommer ind på en fjerdeplads med Emmy-hittet ‘The Handmaid’s Tale‘, mens ‘Star Trek’ er produceret af CBS.

Selskabets måling på in demand dækker ikke over konkrete seertal, men derimod popularitetsfaktorer som blandt andet tilgængelighed på tværs af platforme, omtale på sociale medier samt fan- og kritikeranmeldelser.

Læs også: ’13 Reasons Why’ er årets mest populære serie ifølge nyt studie