Prominent Weinstein-offer anklager Ben Affleck for at lyve i sexskandalesagen

Prominent Weinstein-offer anklager Ben Affleck for at lyve i sexskandalesagen
Foto: Frazer Harrison/Getty Images

Matt Damon og Ben Affleck blev nurset om af Harvey Weinstein, efter de sikrede hans daværende selskab Miramax en Oscar for bedste manuskript med ‘Good Will Hunting’ i 1998.

Damon og Affleck bøder nu for mange års tætte forbindelser til Weinstein, og mens Matt Damon allerede har måttet stå skoleret for sin antydede involvering i den kendte studioboss’ omfattende sexskandalesag, ser det nu endnu mere sort ud for Affleck.

Ben Affleck havde ellers i forlængelse af vennen Damon taget afstand fra Weinsteins adfærd med dette tweet:

Det har imidlertid fået en af de kendte udsatte kvinder i sagen, skuespillerinden Rose McGowan – som var blandt de stemmer, der udtalte sig om Weinsteins sexchikane i den oprindelige New York Times-artikel – til at reagere med følgende vredesudbrud, hvor hun anklager ham for at lyve om sit manglende kendskab til Weinsteins eskapader:

Sponsoreret indhold
Eklektisk familie udfordrer normen i 'Here and Now'
Alan Ball fokuserer på identitetspolitiske emner som køn, seksualitet og race med sit anderledes familiedrama 'Here and Now' på HBO Nordic.
EKSTERNT LINK
HBO Nordic

Det hører med til historien, at skuespillerinden kendt fra ‘Scream’ og ‘Planet Terror’ forinden var gået til angreb på Affleck og Damon for ikke at udtale sig.

Læs også: Matt Damon taler ud om medvirken i Weinstein-sexskandale