Agentfilm med overskud – se 'Kingsman: The Golden Circle' på C More her

‘Stranger Things’-stjerne taget med kokain i kufferten

‘Stranger Things’-stjerne taget med kokain i kufferten
Charlie Heaton og Winona Ryder i 'Stranger Things'.

I ‘Stranger Things’ er britiske Charlie Heaton, der spiller Jonathan Byers, en skinbarlig helgen, men i den virkelig verden har skuespilleren tilsyneladende en lidt mørkere side, som måske i virkeligheden harmonerer bedre med karakterens hårde 80’er-look.

På vej til gallapremieren på ‘Stranger Things’ i Los Angeles blev Charlie Heaton taget i lufthavnen med spor af kokain i sin kuffert. Der blev ikke rejst en sag mod skuespilleren, men til gengæld blev han sendt direkte retur til England.

Sagen kunne ikke komme på et dårligere tidspunkt, når ‘Stranger Things’-skuespillerne for alvor skal sole sig i blitzlyset efter premieren på Netflix-hitserien. Charlie Heaton har endnu ikke selv kommenteret anklagerne, som samtidig kan få betydning for hans kommende karriere i Hollywood.

Læs også: ’Stranger Things’ stjal – men nu stjæler alle fra ’Stranger Things’