Tv-stjernen James Van Der Beek står frem med sexchikaneanklager mod magtfulde Hollywoodmænd

Tv-stjernen James Van Der Beek står frem med sexchikaneanklager mod magtfulde Hollywoodmænd
James Van Der Beek i 'Dawson's Creek'.

James Van Der Beek fra serien ‘Dawson’s Creek’ følger i Terry Crews’ fodspor, og står nu frem med sin egen sexchikaneanklage mod Hollywoods øverste magtelite. Det sker, efter talrige kvinder har stået frem med anklager mod den forhenværende producermogul Harvey Weinstein.

»Jeg er blevet taget på røven af ældre, magtfulde mænd. Jeg er blevet fanget i upassende seksuelle samtaler, da jeg var yngre«, skriver Van Der Beek på Twitter. Han nævner ingen navne på gerningsmændene, men det tyder på, at der er tale om flere forskellige tilfælde.

»Jeg forstår den uberettigede skam, magtesløshed og manglende evne til at råbe op. Der er en magtdynamik, som føles umulig at overkomme«, fortsætter skuespilleren på Twitter, mens han også hylder de mange personer, der i den seneste uge er stået frem med deres historier om sexchikane og overgreb.

Annonce

Læs også: Kommentar – Den seneste uge har forandret Hollywood for altid