»Et spektakulært portræt af en diva« – se filmen om Grace Jones på C More

»Verdens ringeste Kickstarter-film« er blevet udgivet – og jep, den er ringe

»Verdens ringeste Kickstarter-film« er blevet udgivet – og jep, den er ringe
Hovedpersonen i 'Kate Allen Is Getting A Life' Mikayla Gibson til højre og filmens skaber Linda Stuart som Aunt Bunny til venstre.

Et lavt filmbudget er ikke nødvendigvis dårligt. Folk som Spike Lee og Zach Braff er nået langt med ganske skrabede Kickstarter-budgetter. Selv i det etablerede Hollywood kan man nå langt med lidt: ‘Moonlight’, der vandt Oscaren for bedste film i februar, havde for eksempel et budget på kun fire millioner dollar.

Det er en million mindre end den påståede Hollywood-insider Linda Stuart efterspurgte, da hun i 2014 søsatte hvad der siden blev kaldt »den ringeste Kickstarter-kampagne« nogensinde.

Alt var galt: Budgettet var tårnhøjt for den særdeles uambitiøse komedie ‘Kate Allen Is Getting A Life’, der brugte tre c-liste-kendisser (point hvis Thora Birch, Heather Matarazzo og Jennifer Elise Cox får klokkerne til at ringe) som salgsargument og så havde Linda Stuart tilmed flankeret kampagnen af et stort, akavet pressebillede af sig selv.

Filmen skulle handle om en forfatter, hvis forældre kapper den økonomiske støtte til hende, hvilket tvinger hende ud i at få et rigtigt arbejde (‘Girls’ må være blevet inspireret her).

Det er ingen overraskelse, at kampagnen endte som en kæmpestor joke i filmbranchen og at der slutteligt kun blev skrabet 244 dollar sammen.

Men her tre år efter fiaskoen kan vi tage hatten af for Linda Stuart (der selv medvirker i ‘Kate Allen Is Getting A Life’, hvilket er mere end man kan sige om de tre annoncerede skuespillere), der har overlevet den ubønhørlige kritik og lavet filmen alligevel.

Linda Stuart uploadede den i sin glorværdige 30 minutters helhed på YouTube i går – og lad os bare sige, det er et imponerende stykke filmkunst. Det er svært at pinpointe, hvad der er mest charmerende ved den: Den mildest talt klodsede dialog, den bizarre klipning, den gudsjammerligt dårlige lydside eller de skrabede 480p, den er uploadet i.

Filmen er imidlertid blevet fjernet, men heldigvis har Linda Stuart delt adskillige klip fra den.

Sponsoreret indhold
En præst, en gangster og en kultleder går ind på et hotel
… og deres mørke, mystiske hemmeligheder smuldrer i den stjernespækkede thriller ‘Bad Times at the El Royale’. Find spilletider og billetter her.
Nordisk Film

Drømmen er nu at se, om en Hollywood-producent vil tage filmen op og omdanne den til en rigtig film. Med tanke på det kultfølge ‘The Room’ endte med at få, er det ikke usandsynligt, at James Franco laver en filmatisering af ‘Kate Allen Is Getting A Life’ i den nærmeste fremtid.

Læs også: James Franco er splitterravende fantastisk i ny trailer til ‘The Disaster Artist’

Advertisement