Blot 22-årig instruktørdebutant imponerer med den erotiske ‘Blame’ – se traileren

Quinn Shepard er et fremtidens navn. Det står klart efter hendes instruktørdebut ’Blame’, som hun selv spiller den vovede hovedrolle i. Det seksuelle teenagedrama fik en flot modtagelse på filmfestivalen i Tribecca, og filmens første trailer vidner da også om en stærk visuel sans hos den blot 22-årige Shepard.

Historien tager udgangspunkt i outsideren Abigail, som har været væk fra highschool i et år efter en mystisk hændelse. Hun vender tilbage som skolens mobbeoffer, og hendes eneste måde at slippe væk på er igennem bøger, gennem hvilke hun bliver ét med karaktererne, hun læser om.

Da Abigail udvælges til hovedrollen i skolens opsætning af Arthur Millers ’Heksejagt’, starter en voldsom rivalisering med klassekammeraten Melissa om, hvem der først nedlægger den pæne dramalærer Jeremy. En ond spiral af hævnfuld jalousi begynder og får katastrofale følger som resultat af Abigails manglende adskillelse af virkelighed og fiktion.

’Blame’ består af et relativt ukendt cast, der foruden Shepard tæller Chris Messina (’The Mindy Project’, ’The Newsroom’) som læreren Jeremy og Nadia Alexander (’The Sinner’) som Melissa.

I bedste fald har vi at gøre med med en ny ’American Beauty’, men mindre kan nu også gøre det fra et så ungt og upoleret talent. Den har amerikansk premiere i januar. Om den kommer i de danske biografer er mere tvivlsomt.

Læs også: ‘American Psycho’ møder ‘Heathers’ i trailer til den hypede ‘Thoroughbreds’

Annonce