Ellen Page udtaler sig om den voldtægtsanklagede instruktør Brett Ratner: »Han ville tvinge mig til at have sex med en kvinde«

Ellen Page udtaler sig om den voldtægtsanklagede instruktør Brett Ratner: »Han ville tvinge mig til at have sex med en kvinde«
Foto: Jamie McCarthy/Getty Images

Hollywood-instruktøren Brett Ratner blev i sidste uge anklaget for seksuelle krænkelser og voldtægt af en række kvinder, og nu melder endnu en markant kvinde sig på banen mod instruktøren. Ellen Page, der arbejdede med Ratner på ‘X-Men: The Last Stand’, har delt et langt indlæg på Facebook, hvor hun beskriver ekstremt krænkende og sexistiske udtalelser fra den amerikanske instruktør.

Ifølge Page tvang han hende til at springe ud som homoseksuel på filmsettet længe inden, hun var sprunget ud i offentligheden. »Du burde have sex med hende der for at indse, du er lesbisk«, skriver Ellen Page blandt meget andet, at Ratner har udtalt.

I indlægget fortæller skuespillerinden også, at hendes største fortrydelse i karrieren er, at have arbejdet sammen med Woody Allen, der er blandt andet er anklaget for krænkelser af mindreårige. Page havde en rolle i Allens ‘To Rome With Love’ fra 2012, som hun nu beskriver, at hun er ydmyget over at have været med i.

»Jeg havde ikke fundet min stemme endnu og var ikke den, jeg er i dag, og jeg følte mig presset fordi, “selvfølgelig skal du sige ja til at være med i en Woody Allen-film”. I sidste ende er det mit valg, hvilke film, jeg vælger at være med i, og jeg tog det forkerte valg. Jeg lavede en frygtelig fejltagelse«.

Læs hele Ellen Pages indlæg nedenfor.

Læs også: Louis C.K. indrømmer onani-krænkelsesanklagerne mod ham: »Alt er sandt«