»Sjældent stærk musikdokumentar« – se den rørende ’Amy’ på C More

‘Entourage’-stjerne anklaget for sexchikane af fire kvinder

‘Entourage’-stjerne anklaget for sexchikane af fire kvinder
Jeremy Piven i 'Entourage'.

En ny anklage rammer den prisvidende ‘Entourage’-stjerne Jeremy Piven, der siden 30. oktober er blevet anklaget for sexchikane af fire forskellige kvinder.

Anastasia Taneie stod i går frem til Buzzfeed med sin historie som statist på ‘Entourage’. Her anklager hun Piven for at have trukket hende til side under optagelserne for derefter at skubbe hende op ad en væg og rage på hendes bryster og køn.

Taneie er den fjerde kvinde, der anklager Emmy- og Golden Globe-vinderen for overgreb. Først stod tv-personligheden Ariane Bellamar frem med en lignende anklage mod Piven, der angiveligt også befamlede hende på ‘Entourage’-settet og til en fest i Playboy Mansion for flere år siden. Også ‘Longmire’-skuespillerinden Cassidy Freeman og reklamechefen Tiffany Bacon Scourby har anklaget Piven for at have antastet dem.

Jeremy Pivens repræsentanter har benægtet alle anklager, mens HBO i kølvandet på den første beskyldning igangsatte en intern undersøgelse af Pivens opførsel under optagelserne på ‘Entourage’.

»Lad mig være fuldkommen klar: Det her skete simpelthen ikke. Jeg ville aldrig nogensinde tvinge mig selv på en kvinde. Jeg kan ikke sige noget om, hvorfor en person kan finde på at fabrikere en historie som denne«, udtaler Piven gennem sine advokater til Buzzfeed i kølvandet på den seneste anklage.

Pivens rådgivere har sågar givet Buzzfeed adgang til resultaterne af en løgndetektortest, som skuespilleren angiveligt bestod den 13. november, hvor han sagde, at han aldrig har raget en kvinde i skridtet eller udnyttet en kvinde seksuelt.

Læs også: Jeffrey Tambor afskriver ny sexchikane-anklage som et »entusiastisk farvel«