Første teaser til ‘Deadpool 2’ er rablende og virkelig sjov

Deadpool og verdens måske rareste tv-personlighed i 80’erne og 90’erne, Bob Ross, i ét fantastisk mash up. Det er to meme-giganter, der mødes i den første teaser til den kommende 2’er om antihelten med tilnavnet ‘The Merc’ with a Mouth’.

Det er ikke meget, man får at se af selve filmen, men det gør ikke så meget, når Ryan Reynolds i Deadpools klæder får lov til at give sit eget perverse take med malerpenslen og Ross’ sødmefulde catchfrases som »happy little trees«, der bliver til »God, I love cocaine«.

‘Deadpool 2’ har premiere den 31. maj.

Læs også: Ryan Reynolds er stadig en uduelig superhelt i første teaser for ‘Deadpool 2’

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.