Gary Oldman laver en ferm Robert De Niro og Cristopher Walken-parodi

Gary Oldman er kendt for et hav af ting: Sine dæmoniske skurkeroller. Commissioner Gordon i Nolans ‘Batman’-trilogi. Aldrig at have vundet en Oscar (!). Men parodier er næppe det første, der popper op på nethinden, når man tænker Gary Oldman.

Men det er netop en af farverne på hans regnbue, som han demonstrerede i klippet herover under et besøg hos Jimmy Fallon, hvor han nailer både Robert De Niro (der har vundet to Oscars) og Christopher Walken (der har vundet en Oscar).

Hans evne til at parodiere (og en uovertruffen sminkør) har tydeligvis hjulpet ham i rollen som Winston Churchill i den kommende ‘Darkest Hour’, der kraftigt plæderer for i det mindste at blive Oscar-nomineret.

Læs også: Gary Oldman er uigenkendelig som Winston Churchill i ny trailer til Oscar-kortet ‘The Darkest Hour’

Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay
Advertisement