»En nyklassiker inden for homofilmen« – se ’God’s Own Country’ på C More

Harvey Weinstein havde en hemmelig liste på 91 navne over folk, der kunne afsløre ham

Harvey Weinstein havde en hemmelig liste på 91 navne over folk, der kunne afsløre ham
Harvey Weinstein
Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images

Vi har tidligere beskrevet, at Harvey Weinstein hyrede privatdetektiver til at stoppe sine ofre fra at stå frem i medierne. Men det er tilsyneladende kun toppen af isbjerget i Weinsteins forsøg på at mørklægge sine talrige overgreb.

The Guardian skriver nu, at produceren havde en liste på 91 navne, der kendte til hans mange overgreb. Listen skulle afklare, hvorvidt personerne kendte til Weinsteins overgreb, og om de havde tænkt sig at stå frem med sandheden. Når det var afklaret, ville produceren udtænke en plan, som kunne stoppe personerne fra at gå til medierne.

Listen tæller folk fra filmbranchen – blandt andet skuespillere, producere og publicister. Mange af Weinsteins anklagere er på listen, blandt andre Rose McGowan, Laura Madden og Sophie Dix. Overraskende nok fremgår en anden overgrebsanklaget Hollywood-mand, instruktøren Brett Ratners navn også. Oprindeligt bestod listen af 85 navne, men de resterende seks, der blandt andre tæller McGowan, blev tilføjet så sent som i august måned.

Læs også: Jeffrey Tambor forlader ‘Transparent’: »Det er ikke længere dét job, jeg skrev under på«

Advertisement