»En nyklassiker inden for homofilmen« – se ’God’s Own Country’ på C More

Helen Mirren husker ikke Luke Evans fra ‘Fast & Furious 8’ – hun spiller hans mor

Helen Mirren husker ikke Luke Evans fra ‘Fast & Furious 8’ – hun spiller hans mor

Luke Evans’ (‘Skønheden og Udyret’) første møde med dame Helen Mirren i forbindelse med optagelserne til Luc Bessons ‘Anna’ har ganske givet været et lidt pinligt et af slagsen. I hvert fald har han ikke gjort det store indtryk i ‘Fast & Furious 8’, på trods af at hun spiller hans mor Magdalene Shaw. En rolle som hun i øvrigt selv bad Vin Diesel om at få.

Mirren bruger sin knappe skærmtid i filmen på at labbe Evans’ bror i filmen Jason Statham en syngende lussing, så der er en logisk forklaring på, at hun ikke husker Evans.

Det kommer frem i weekendens talkshow med Jonathan Ross, som forud for udsendelsen har offentliggjort en bid af interviewet, hvor Luke Evans forklarer den akavede situation.

»Hun sad over for mig og spurgte “nå, hvor er du så fra”. Hun spiller min mor i ‘Fast 8’, men hun har aldrig mødt mig, hun havde ikke koblet, at jeg faktisk spillede hendes søn«, siger han blandt andet.

Men der er til gengæld en meget god forklaring har Helen Mirren den fedste forklaring på, hvorfor hun ikke husker ham:

»Jeg sagde bare, “så jeg skal minde dig om, at du spillede min mor i filmen”, og hun sagde, “oh darling, det er jeg ked af, jeg har ikke set nogen af dem, så det ville jeg aldrig vide«, røber hun.

Det er altså en attitude som er klædelig for en ægte dame.

Luke Evans er aktuel med serien ‘The Alienist’.

Læs også: ‘Mindhunter’ møder ‘The Knick’ i trailer til serien ‘The Alienist’

Advertisement