Jared Leto trækker stikket fuldstændigt på Hugh Hefner-film

Jared Leto trækker stikket fuldstændigt på Hugh Hefner-film
Jared Leto som Jokeren i 'Suicide Squad' fra 2016.

Instruktøren Brett Ratner (‘Rush Hour’, ‘Hercules’) er kommet i store problemer, efter seks kvinder er stået frem i en artikel i Los Angeles Times med anklager om seksuelle overgreb og anstødelig adfærd. Han har som medejer af finansieringsselskabet RatPac-Dune været hurtig til at trække sig midlertidig fra sit samarbejde med Warner Bros, men skandalen har også fået konsekvenser for Ratners virke som instruktør.

I starten af sidste måned blev det annonceret, at Bret Ratner endelig ville bringe sit drømmeprojekt til live, en biopic med Jared Leto som Playboy-skaberen Hugh Hefner. Playboy Enterprises har med øjeblikkelig virkning valgt at skrinlægge Ratners film. »Hvilken film?«, spørger man sig selv. For filmens hovedrolleskuespiller var aldrig med på aftalen, forlyder det nu,

»Jared Leto er ikke og var aldrig tilknyttet til en Brett Ratner-instrueret film om Hugh Hefner, og han vil heller ikke arbejde med ham i fremtiden. De tidligere rapporter var ukorrekte og ubekræftede af hans repræsentanter«.

Historierne om Brett Ratners store appetit på kvinder er langtfra nye, og hans store idoler er ikke overraskende skuespillerikonet Warren Beauty og produceren Robert Evans, der nedlagde kvinder på stribe i 60’erne og 70’ernes Hollywood. Han spejlede sig i historien om den legendariske kvindebedårer Hugh Hefner, som han i næsten ti år forsøgte at filmatisere, blandt andet med Robert Downey Jr.

Læs også: Jared Leto bliver Hugh Hefner i en film om den ikoniske playboy

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af