Kevin Spacey anklages for krænkelse af kendt Hollywood-skuespillers søn

Kevin Spacey anklages for krænkelse af kendt Hollywood-skuespillers søn
Kevin Spacey
Foto: Frederick M. Brown/Getty Images

(Rettelse: I en tidligere version af denne artikel blev Kevin Spaceys befamling beskrevet som »misbrug«. Det er rettet til »krænkelse«).

Over weekenden blev Kevin Spacey officielt fyret fra sine kommende Netflix-produktioner. Det skete blandt andet efter, at otte af hans kollegaer på ‘House of Cards’ stod frem og fortalte om hans systematiske sexchikane, som førte til et »giftigt arbejdsmiljø«.

Men selvom Spaceys karriere officielt er brudt sammen, fortsætter anklagerne med at vælte frem som potentielt sidste søm i Oscarvinderens kiste.

I sagens seneste udvikling er Richard Dreyfuss’ søn, Harry Dreyfuss, stået frem med en anklage om, at Spacey befamlede ham foran hans egen far, mens skuespillerne øvede replikker. Harry Dreyfuss var kun 18 år gammel.

»Min far så det ikke, og jeg fortalte ham ikke om episoden i mange år. I stedet brugte jeg ni år på at fortælle historien til fester, så folk kunne grine. At fortælle historien som en joke sikrede mig, at det blev en historie, som jeg kunne kontrollere. Hvis jeg kunne grine af den, var jeg vel ikke et offer«, fortæller den aspirerende skuespiller Harry Dreyfuss.

»I løbet af 20 sekunder kravlede Kevins hånd fra mit lår til mit skridt – centimeter for centimeter. Jeg gik i sort. Pludselig havde han færdiggjort sin rejse, og nu havde han mig i sin hånd«, fortæller Harry Dreyfuss videre om overgrebet.

Læs også: Gamle ‘House of Cards’-anklager mod Kevin Spacey kommer frem – mens nye anklager kommer til

Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay
Advertisement