»Et spektakulært portræt af en diva« – se filmen om Grace Jones på C More

Kevin Spacey søger »evaluering og behandling« efter flere anklager om forulempelser

Kevin Spacey søger »evaluering og behandling« efter flere anklager om forulempelser
Kevin Spacey i 'House of Cards'.

Kevin Spacey har allerede mærket flere konsekvenser, efter skuespilleren Anthony Rapp anklagede ham for krænkelser i midten af 80’erne. Sidenhen er der kommet yderligere anklager mod ‘House of Cards’-skuespilleren, og det har fået Kevin Spacey til at udtale sig på ny gennem sin agent:

»Kevin Spacey tager den nødvendige tid til at søge evaluering og behandling. Der er ingen anden tilgængelig information på nuværende tidspunkt«, udtaler Spaceys agent Staci Wolf ifølge Deadline.

Siden Rapp stod frem, er Spacey blandt andet blevet anklaget for at have raget instruktøren Tony Montana i skridtet på en bar i Los Angeles i 2003. En befamling, som ifølge Montana efterlod ham med posttraumatisk stresssyndrom i seks måneder.

Den mexicanske skuespiller Roberto Cavazos fortæller desuden, at Spacey rutinemæssigt lurede på unge, mandlige skuespillere.

»Det lod til, at det eneste krav for, at Kevin Spacey tog sig friheden til at røre os, var, at man var en mand under 30«, skriver han på Facebook. Cavazos fortæller desuden, at han selv har afværget to tilnærmelser fra Spacey, som var »på kanten til sexchikane«.

»Der er mange af os, som har en ‘Kevin Spacey-historie’«, fortsætter skuespilleren.

Den britiske hotelansatte Daniel Beal hævder desuden, at Spacey flashede for ham, mens han arbejdede på et hotel i West Sussex.

»Den er stor, ikke?«, skulle Spacey angiveligt have sagt, mens han forsøgte at få 19-årige Beal til at røre ved ham. Senere hævder Beal, at skuespilleren inviterede ham op på sit værelse, men teenageren afviste invitation og fik i stedet et guldur med en værdi på 5000 pund fra Spacey.

Produktionen på ‘House of Cards’ er sat i bero, mens produktionselskabet forholder sig til anklagerne mod Kevin Spacey.

Læs også: ‘Family Guy’-joke forudsagde måske Kevin Spaceys skeletter i skabet

Advertisement