Larry David knækker sammen af grin hos Jimmy Kimmel i Mean Tweets-fraklip

Forleden fejrede Jimmy Kimmel sin 50 års fødselsdag med en række morsomme mean tweets fra sine haters – læst op af talkshow-værtens kendte venner. En af vennerne, der trådte til i den alternative fejring af talkshowværten, var komikeren Larry David (‘Curb Your Enthusiasm’), og han havde meget svært ved at holde masken.

I et nyt klip viser Jimmy Kimmel alle de takes, som ikke kom med, fordi David knækkede sammen af grin, hver gang han forsøgte at læse dem højt. Særligt tweetet »Jimmy Kimmel always lookin’ like he real upset he on TV and has to take a big poop« tager kegler hos den amerikanske komiker og skuespiller.

Og videoen er unægtelig også svær at komme igennem uden selv at trække på smilebåndet.

Læs også: J.J. Abrams vækker Jimmy Kimmels præpubertære superhelte-tegneserie til live med stjernespækket cast

Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay
Advertisement