Leonardo DiCaprio i spil som Charles Manson i Tarantinos næste film

Leonardo DiCaprio i spil som Charles Manson i Tarantinos næste film

Det udløste dybe panderynker hos Quentin Tarantino, da skandalen om Harvey Weinstein begyndte at rulle. De to har været gode venner i mange år, men nok så vigtigt har Harvey produceret og distribueret alle Tarantinos film siden ‘Pulp Fiction’. Efter langs tid tøven tog Tarantino afstand fra Harvey Weinstein i et interview med The New York Times og antydede samtidig, at deres samarbejde var et overstået kapitel.

Quentin Tarantino er dermed fri på markedet med sit netop færdiggjorte manuskript til sin niende spillefilm, der handler om Manson-familiens massemord i 1969 på otte gravide kvinder, deriblandt Roman Polanskis daværende kone Sharon Tate. Deadline oplyser, at Tarantino er i fuld gang med at spille de opstemte bejlere Warner Bros., Universal Pictures og Paramount ud mod hinanden.

Kådheden hos studierne bliver ikke mindre af, at Tarantino har haft møde med selveste Leonardo DiCaprio for at høre, om han ville være interesseret i at spille de seneste 100 års måske mest berygtede psykopat, Charles Manson.

Det kan blive DiCaprios anden tørn i Tarantinos viltre univers efter sin sjældne skurkerolle som Calvin Candie i ‘Django Unchained’. Tidligere har Margot Robbie været kraftigt på tale til at spille Sharon Tate, mens de to Tarantino-yndlinge Brad Pitt og Samuel L. Jackson også har været nævnt.

Tænderne løber forståeligt nok i vand hos de interesserede studier, men det skal ikke være let at vinde Tarantinos hjerte. The Wrap er af to insidere blevet fortalt, at studierne må dukke op på Tarantinos agentbureau WME i Beverly Hills, hvis de vil læse manuskriptet og derefter kan lægge et bud. Kommer man videre fra budrunden, er det muligt at pitche sig selv face-to-face med mesterinstruktøren.

Læs også: Ny Tarantino-film om virkelig seriemorder på vej – måske med Brad Pitt

Annonce