»Et spektakulært portræt af en diva« – se filmen om Grace Jones på C More

Liam Cunningham forsøger at be- og afkræfte ‘Game of Thrones’-teorier om sæson 8

Efter sæson 7 af ‘Game of Thrones’ står det klart, at bøgerne kan nå at overhale serien igen. Arh, med George R.R. Martins tempo er det dog usandsynligt, men hvorom alting er: der er lang tid til sæson 8 får premiere.

Det eneste, ‘Game of Thrones’-fans har at støtte sig til, er deres egen kollektive fantasi, der blot kan gisne om slutspillets udfald. Som en lille, men ikke ubetydelig service har Rolling Stone Magazine fået manden bag seriens mest rationelle karakter, ser Davos Seaworth, til at forholde sig til nogle af disse fan-teorier.

Men omend hyggelig og indbydende som Liam Cunningham fremstår, giver han ikke det mindste ved dørene, foruden nogle enkelte mere overordnede rettesnore, som for eksempel at Arya Stark er alt andet end en rollemodel. Med det hemmelighedskræmmeri der er forud for sæson 8, forstår vi ham egentlig godt.

Læs også: ‘Game of Thrones’-casting afkræfter Daario Naharis-teori om sæson 8

Advertisement