Netflix satser indisk med tjenestens første Bollywood-film

Netflix satser indisk med tjenestens første Bollywood-film
Shah Rukh Khan og Kajol i det indiske drama 'My Name Is Khan'

Et led i Netflix aggressive udvidelsesstrategi for 2018 er blandt andet nationalt produceret indhold over hele kloden, og nu lægger streamingtjenesten arm med verdens største filmindustri: Bollywood.

Netflix-filmen ‘Love Per Square Foot’ bliver ikke bare streaminggigantens første indiske projekt, men også den første Bollywood-film produceret udelukkende med henblik på streaming.

Filmen beskrives som en quirky romantisk komedie om et ungt par, der bliver gift for at kunne købe en lejlighed i Mumbai. Vicky Kaushal spiller den mandlige hovedrolle, mens den debuterende skuespillerinde Angira Dhar indtager rollen som hans hustru.

Indien producerer mere end tre gange så mange film som USA årligt, mens indtægterne fra billetlugerne ligeledes blomstrer. Det kan altså hurtigt blive en glimrende forretning, hvis Netflix vinder dominans på det indiske marked. For at opnå målet har selskabet blandt andet indgået et samarbejde med Bollywood-superstjernen Shah Rukh Khan, der er en af de bedst betalte skuespillere i verden.

Læs også: Indiens svar på ’Ringenes herre’ er måske det vildeste, jeg har set på et biograflærred

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af