Ny ‘Star Wars’-trilogi i støbeskeen med Rian Johnson ved roret

Ny ‘Star Wars’-trilogi i støbeskeen med Rian Johnson ved roret
Daisy Ridley i 'Star Wars: The Last Jedi'.

Det kommer nok ikke som et chok for nogen, at Disney har lange fremtidsplaner for ‘Star Wars’-franchisen, især ikke efter Kathleen Kennedy i sidste uge nævnte planerne om at udvide universet. Først kom de mange spinoffs, og nu har Disney annonceret en ny trilogi, der skal foregå i ‘Star Wars’-universet, men med et spritnyt karaktergalleri og en original fortælling.

Det er Rian Johnson, der snart er aktuel med ‘Star Wars: The Last Jedi’, som skal lede projektet, og det er en ganske imponerende bedrift for indie-instruktøren bag ‘Brick’ og ‘Looper’. Især når man tænker på de mange instruktører, der er kommet galt afsted efter en tur i vælten med ‘Star Wars’, såsom Colin Trevorrow, Josh Trank og Phil Lord og Christopher Miller.

Samtidig lover det godt for Johnsons første ‘Star Wars’-skæring, der nødvendigvis må have stillet Disney ganske godt tilfreds. ‘Star Wars: The Last Jedi’ kan ses i biograferne fra den 13. december.

Læs også: Lucasfilm planlægger ‘Star Wars’-film til det næste årti

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.