Ny trailer til ‘Mary Magdalene’ med Rooney Mara og Joaquin Phoenix som Jesus

Historien om Jesus er blevet fortalt mange gange på film med blandt andre Willem Dafoe og Christian Bale i rollen som Guds søn. Men aldrig før er historien blevet fortalt fra Jesus’ tro følger Maria Magdalenes synsvinkel. I ‘Mary Magdalene’ indtager Rooney Mara titelrollen, mens Joaquin Phoenix spiller over for hende som Jesus i den bibelske fortælling.

Filmen følger den unge Maria i hendes søgen efter en mening med livet under datidens kvindeundertrykkende tilværelse. Hun støder på Jesus og hans radikale sociale bevægelse, som hun begynder at tage aktivt del i, og derfra glider fortællingen over i velkendt territorium, når vi ser Jesus’ endeligt fra Magdalenes synspunkt.

Maria Magdelene har tidligere været en kontroversiel karakter i film som ‘The Last Temptation of Christ’, der blandt andet spekulerede i den efterhånden udbredte teori om, at Jesus og Marias forhold var af seksuel karakter.

På rollelisten ses desuden Chiwetel Ejiofor (’12 Years a Slave’) og Tahar Rahim (‘Profeten’), mens filmen instrueres af Garth Davis, der havde Oscar-succes med ‘Lion’ tidligere på året.

‘Mary Magdalene’ får premiere i de danske biografer 22. marts.

Soundvenue Forpremiere: Årets mest provokerende og sjove danske film – Christian Tafdrups kønssatire ‘En frygtelig kvinde’ 12. december med besøg af instruktøren selv

Læs også: Joaquin Phoenix genforenes med Gus Van Sant i lovende filmprojekt

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.