Nye detaljer afsløret om Quentin Tarantinos »ikke Charles Manson«-film

Nye detaljer afsløret om Quentin Tarantinos »ikke Charles Manson«-film
Quentin Tarantino

I de seneste uger er der blevet skrevet en hel del om Quentin Tarantinos kommende film. Både hvad angår castet med Leonardo DiCaprio, Brad Pitt og Tom Cruise i seriøse overvejelser og i forhold til den vilde kappestrid, som studierne Warner Bros., Sony og Paramount indledte, da instruktøren oven på Harvey Weinstein-skandalen forlod sin mangeårige producent.

Over weekenden er man blevet en hel del klogere på Tarantinos næste værk, om hvilken han i sidste uge udtalte: »Det er ikke Charles Manson, det er 1969« med henvisning til, at filmen – fejlagtigt, tyder det på – er blevet rubriceret som en film om den berygtede kultleder og massemorder, der i øvrigt netop er død.

For det første vandt Sony budkrigen og Tarantinos hjerte, idet den velbevandrede filmelsker skulle have fravalgt Warner Bros. dekorative genskabelse af 1969 til fordel for studiechefen fra Sony Tim Rothmans imponerende filmviden og studiets mulighed for at varetage distributionen globalt.

Dernæst er detaljer om plottet kommet på plads. Og ganske rigtigt får Charles Manson kun en sekundær rolle.

Filmen følger efter sigende en mandlig tv-skuespiller, som efter at have haft én successerie forsøger at komme ind i filmbranchen sammen med sin buddy, der er stuntman. Manson-mordene på Sharon Tate og fire andre kvinder vil fungere som sideløbende baggrundshistorie til hovedplottet, oplyser Vanity Fair ifølge en person, der har haft muligheden for at læse manuskriptet.

Quentin Tarantinos krav til studierne var blandt andet at få lovning få et budget på mindst 100 millioner dollars, og Margot Robbie skulle være så godt som sikker i rollen som Sharon Tate. De øvrige stjerner i castet er dog endnu ikke bekræftet.

Læs også: Tom Cruise i kikkerten til Tarantinos seriøst ombejlede »ikke Charles Manson«-film

Sponsoreret indhold
Verdens mindste 14-tommers laptop
ASUS har med ZenBook 14 skabt et lille, bærbart mesterstykke med enorme kræfter pakket ind i tidløst design. Læs mere her.
ASUS