‘Stranger Things’-drengene og James Corden har en fælles fortid som boybandet The Upsidedowns

Vennegruppen i ‘Stranger Things’ er fyldt med sjæl, men at de faktisk startede som soulet coverband sammen med talkshow-værten James Corden, havde man ikke lige set komme.

I klassisk ‘behind the music’-stil præsenteres vi for The Upsidedowns bestående Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin og Noah Schnapp plus elefanten i rummet, James Corden, der fortæller om deres tid med optrædener ved bar mitzvas og plejehjem som indtjening til føden.

Boyband-drømmen holdt dog ikke længe, da drengene som bekendt blev hyret til Netflix’ megapopulære serie, mens James Corden trods en inspireret audition ikke kom igennem nåleøjet. Til gengæld får Corden en lille redemption i form af en sidste optræden med The Upsidedowns, som skaber lidt Motown-feeling med Jackson 5s ‘I Want You Back’, The Temptations ‘My Girl’ og The Four Tops ‘(Reach Out) I’ll Be There’.

Læs også: Jimmy Kimmels forslag til ‘Stranger Things’-spinoff er indbegrebet af 80’er-corny

Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay
Advertisement