Svindlere går efter 110 millioner Netflix-brugeres kreditkortinfo

Svindlere går efter 110 millioner Netflix-brugeres kreditkortinfo

Har du et Netflix-abonnement, er der god grund til at være påpasselig med mails, der angiveligt kommer fra streamingtjenesten i disse dage. Lige nu florerer et svindelnummer, der går målrettet efter Netflix-brugere og forsøger at frarøve dem deres kreditkortoplysninger over mail.

Mailen kontakter Netflix-brugere med nyheden om, at deres abonnement er ved at udløbe. Derefter bliver brugerne bedt om at opdatere deres konto- og kreditinformation, hvilket resulterer i stjålne kreditoplysninger (og Netflix-abonnement for den sags skyld).

Mailen blev sporet for et par dage siden og har eftersigende fundet vej til op mod 110 millioner Netflix-brugeres indbakke. Nedenfor kan du se et billede af snyde-mailen.

Svindlerne udgiver sig for at være Netflix over mail.

Tag dig i agt, hvis du ser noget, der minder om ovenstående.

Læs også: Netflix bortvisker enhver rest af Kevin Spacey fra sitet