Sylvester Stallone anklages for seksuelt overgreb på 16-årig pige

Sylvester Stallone anklages for seksuelt overgreb på 16-årig pige
Sylvester Stallone i 'Creed'.

En ny politirapport, gravet frem af The Daily Mail, anklager Sylvester Stallone og hans tidligere bodyguard Michael De Luca for at have begået seksuelt overgreb på en 16-årig pige, mens den gang 40-årige Stallone filmede ‘Over the Top’ i Las Vegas i 1986.

Ifølge anklagerne bad pigen om Stallones autograf, hvorefter hun blev inviteret med op til hans hotelværelse af De Luca. Her havde hun først konsensuel sex med Stallone, mens De Luca ventede på toilettet. Men efter akten hev Stallone sin kammerat ud og tvang pigen til at udføre oralsex på på bodyguarden, hvorefter De Luca voldtog hende, mens ‘Rocky’-stjernen tvang hende til yderligere oralsex.

Rapporten hævder, at Stallone truede med at »slå hendes hoved ind«, hvis hun fortalte nogen om episoden. Den anonyme pige stod ikke frem i offentligheden på tidspunktet, fordi hun følte sig »ydmyget og skamfuld«.

Det er ikke den første voldtægtsanklage, der har ramt Stallone. Stjernens halvsøster Toni-Ann Filiti stod tidligere frem med anklager om at være blevet misbrugt af Stallone, hvilket førte til et forlig på over tre millioner pund. Stallone benægtede anklagerne, og hændelsen blev beskrevet som et forsøg på at afpresse den succesfulde skuespiller.

Om voldtægtsanklagen fra 1986 udtaler Stallones talsmand til TMZ:

»Det er en åndsvag, kategorisk falsk historie. Ingen var nogensinde klar over denne historie, indtil den blev offentliggjort i dag, inklusive hr. Stallone. På intet tidspunkt blev hr. Stallone kontaktet af myndighederne eller nogen anden i forbindelse med denne sag. Det skete aldrig«.

Læs også: Bryan Cranston: Weinstein og Spacey kan gøre sig fortjent til en chance mere

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af