Agentfilm med overskud – se 'Kingsman: The Golden Circle' på C More her

‘The Handmaid’s Tale’ sæson 2 får premieredato med mørk teaser

‘The Handmaid’s Tale’ sæson 2 får premieredato med mørk teaser
Elisabeth Moss som Offred i 'The Handmaid's Tale'

Streamingtjenesten Hulu fik i år sit helt store gennembrud med deres egenproduktioner takket være serieversionen af Margaret Atwoods litterære fremtidsdystopi, ‘The Handmaid’s Tale’.

Seriens ikoniske motiver af tjenestepigernes røde kåber og skræmmebilledet af et patriarkalsk styre har været taget op i alt fra moden til den politiske ligestillingsdebat. ‘The Handmaid’s Tale’ er et tidsfænomen, og der går ikke længe, før man igen kan følge Elisabeth Moss som den hårdt prøvede Offred.

Hulu har på Twitter annonceret, at optagelserne er i fuld gang, og at sæson 2 får premiere i april næste år. Herhjemme bliver serien vist på HBO Nordic, og mon ikke premieredatoen her følger trop.

Sammen med informationen følger et lille, dystert klip med en tjenestepige, der har smidt kysen og med lommelygte prøver at finde ud af mørket.

Første sæson vandt otte Emmy-priser, blandt andet hovedprisen for Bedste Dramaserie, og det bliver enormt spændende at se, hvordan man følger succesen op. Især med tanke på, at sæson 1 sluttede samme sted som Margaret Atwoods roman.

Læs også: ’The Handmaid’s Tale’: Et overrumplende mesterværk har ramt HBO Nordic

Advertisement