Oplev Andy Serkins Oscar-værdige præstation i 'Abernes planet: Opgøret'

Total chill i trailer til anden sæson af HBOs potserie ‘High Maintenance’

‘High Maintenance’ er sammen med ‘Broad City’ en af pionererne af webserier, der blev samlet op af de store tv-spillere, og sidste år kom første sæson således af HBO-udgaven af serien. Det var en fornem overgang, hvis du spørger vores anmelder.

Ben Sinclair er det tilbagevendende element som The Guy, der er manden, du går til, når du har brug for lidt ryger. Verdenssituationen er kun blevet mere broget siden sidst, og kundekredsen higer derfor efter lidt bønne til at lette dampen.

Serien tilbyder et skævt, sjovt og velobserveret blik på en række meget forskellige skæbner i New York, og det ser ud til, at sæson 2 fortsætter i samme spor. Den rammer HBO Nordic 19. januar.

Læs også: ’High Maintenance’ sæson 1: Potserien er stadig komisk og legesyg på HBO