Fem cameos, du formentlig ikke spottede i ‘Star Wars: The Last Jedi’

Fem cameos, du formentlig ikke spottede i ‘Star Wars: The Last Jedi’

(Mild, meget mild, spoileradvarsel)

‘Star Wars’ betyder noget særligt for rigtigt mange mennesker. Selv de kendte og kongelige vil gå langt for at kunne sige, at de har været med i en stjernekrigsfilm. I ‘The Force Awakens’ var der for eksempel blip-blop lyde fra Bill Hader, og Daniel Craig var Stormtrooper udsat for en omgang Jedi Mind Trick.

Også i ‘The Last Jedi’ er rækken af cameos prominent. Her er fem af de mest opsigtsvækkende:

Tom Hardy
At spille Stormtrooper er det nye… hvidt. I hvert fald har en af Englands fineste machoskuespillere fyldt de hvide plader ud og iført sig den sikkert ubehageligt varme hjelm. Han skulle være at finde i scenen, hvor Finn og Rose går undercover som First Order-officerer.

Prins William og Prins Harry
I England har det ligefrem adelig status at spille Stormtrooper. Det må være konklusionen, efter Englands tronarving sammen med brormand har valgt indtræde under Supreme Leader Snokes befaling.

Joseph Gordon-Levitt
Kommer man først ind i varmen hos instruktør Rian Johnson, kan man altid være sikker på en lille rolle, ligegyldigt hvor gigantisk projektet er – bare spørg hofskuespilleren Noah Segan, der også er med i ‘The Last Jedi’. En anden yndling er den noget mere kendte skuespiller Joseph Gordon-Levitt, som efter at have haft hovedrollerne i ‘Brick’ og ‘Looper’ samt en lille gæsteoptræden i ‘The Brothers Bloom’ atter er med som stemme til et af CGI-væsenerne på casinoplaneten Canto Bright.

Gareth Edwards (instruktøren ‘Rogue One: A Star War Story’):
Edwards er selv kommet med sit bidrag som instruktør i ‘Star Wars’-universet, men han manglede tilsyneladende det sidste punktum. Det får han i ‘The Last Jedi’s afsluttende klimaks på den kridhvide saltplanet Crait. Edwards er en af de kampklare soldater fra The Resistance, der ligger i skyttegraven og venter på at blive blæst bagover af Kylo Ren og The First Order. Han kan spottes til venstre, da en soldat efter en smagsprøve får bekræftet, at det skam er et stort saltlag.

Justin Theroux
I et parallelunivers kunne ‘The Leftovers’-stjernen Justin Theroux have været oprørernes frelser, men sådan skulle det ikke gå. Han spiller nemlig den flamboyante hackerekspert på Canto Bright, som Finn og Rose skal bruge til at komme ind og deaktivere censoren på Snokes skib. Han ses i fuld gang med at charmere damer og kaste terninger, da vores to helte tages til fange og i stedet må tage til takke med en stammende Benicio del Toro.

 

Læs også: ‘Star Wars: The Last Jedi’: En imponerende bedrift, hvor én stjerne overskygger dem alle

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.