‘Game of Thrones’-skuespiller var langt fra tilfreds med Stannis – som forventet

‘Game of Thrones’-skuespiller var langt fra tilfreds med Stannis – som forventet

Selv Stannis kunne ikke udstå Stannis. Det ligger klart efter Stephen Dillane, der portrætterede den hovmodige og magtliderlige trone-bejler Stannis Baratheon i ‘Game of Thrones’ igennem fire sæsoner, i et interview med britiske The Times har reflekteret lidt over sin rolle.

»Liam Cunningham [ser Davos Seaworth] er så passioneret omkring showet. Han investerer i det på en måde, som jeg synes er ret rørende, men det var ikke min egen oplevelse. Jeg var totalt afhængig af Liam til at fortælle mig, hvad scenerne handlede om – jeg anede ikke, hvad jeg lavede, før vi var færdige med at filme og det var for sent. Skaden var sket,« siger han blandt andet og uddyber:

»Jeg troede ikke, nogen ville tro på mig og jeg var ret modløs hen mod slutningen. Jeg følte, jeg havde bygget slottet på et ikke-eksisterende fundament«, siger han om rollen.

I betragtning af at Stannis the Mannis og hans adskillige dumdristige forsøg på at overtage magten stadig er en fan-favorit her flere sæsoner senere, så lyder det som om Stephen Dillane er lidt hård ved sig selv. Samtidig lyder bitterheden i ordvalget, som noget Dillane og den mellemste Baratheon-bror ganske forventeligt har til fælles.

Læs også: Liam Cunningham forsøger at be- og afkræfte ‘Game of Thrones’-teorier om sæson 8