James Franco-komedie var baseret på Jonah Hills forhold til Dustin Hoffmans datter

Bryan Cranston og James Franco i 'Why Him?'

Man siger, at virkeligheden overgår fantasien. Man havde dog ikke lige set komme, at komedien ’Why Him?’ med James Franco og Bryan Cranston fra sidste år var inspireret af kollegaen Jonah Hills hårde kamp med svigerfar Dustin Hoffman.

»Jonah fortalte Ben Stiller på optagelserne til ‘Nat på museet 2’, at ’damn, jeg skal på ferie med Dustin Hoffman. Altså, jeg kender ham jo ikke’«, afslører James Franco i Varietys serie ’Actors on Actors’ om vennen Jonah Hills datingliv med stjerneskuespillerens datter Ali Hoffman og fortsætter:

»Det var meget tidligt i deres forhold, og han var meget nervøs for, at han ville gøre et dårligt indtryk eller noget i den stil. Produceren Shawn Levy overhørte det og tænkte: ’Det er en fed historie’«.

’Why Him?’ handler om en egotrippende, overtatoveret tech-millionær, spillet af James Franco, der begynder at date en yngre collegestuderende til stor frustration for pigens far, spillet af Bryan Cranston.

‘Why Him?’ indtjente 60 millioner dollars på verdensplan, og ifølge filmen IMDb er Jonah Hill faktisk også krediteret som medskaber af historien.

Læs også: ‘Why Him?’: Bryan Cranston og James Franco har komisk kemi

Soundvenue Forpremiere: Årets mest provokerende og sjove danske film – Christian Tafdrups kønssatire ‘En frygtelig kvinde’ 12. december med besøg af instruktøren selv

Mest læste

Verdens mest oversete serier #4: Nyligt afsluttet spionserie tilhører samme liga som ’Breaking Bad’ og ’The Sopranos’
Street style: Afslappet sommerstil på Musik i Lejet
'Vikings' sæson fem får premieredato og trailer – med danske Alex Høgh Andersen i front
Debatten om Scarlett Johanssons transrolle er ærgerligt reaktionær – og misser en vigtig pointe
Verdens mest oversete serier #3: »Jeg sagde farvel til familien Braverman i en pøl af tårer«
Vi kårer: Halvårets 15 bedste udenlandske sange
Timothée Chalamet forvandles til klassiske kunstværker – og det er lige så fantastisk, som det lyder
Dumbledore og Grindelwald er på kollisionskurs i første fulde trailer til 'Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser'
Første trailer til 'Glass' med Samuel L. Jackson, Bruce Willis og James McAvoy lover superhelteforening, som vi aldrig har set det før
Joaquin Phoenix' Joker-film får premieredato