James Franco-komedie var baseret på Jonah Hills forhold til Dustin Hoffmans datter

James Franco-komedie var baseret på Jonah Hills forhold til Dustin Hoffmans datter
Bryan Cranston og James Franco i 'Why Him?'

Man siger, at virkeligheden overgår fantasien. Man havde dog ikke lige set komme, at komedien ’Why Him?’ med James Franco og Bryan Cranston fra sidste år var inspireret af kollegaen Jonah Hills hårde kamp med svigerfar Dustin Hoffman.

»Jonah fortalte Ben Stiller på optagelserne til ‘Nat på museet 2’, at ’damn, jeg skal på ferie med Dustin Hoffman. Altså, jeg kender ham jo ikke’«, afslører James Franco i Varietys serie ’Actors on Actors’ om vennen Jonah Hills datingliv med stjerneskuespillerens datter Ali Hoffman og fortsætter:

»Det var meget tidligt i deres forhold, og han var meget nervøs for, at han ville gøre et dårligt indtryk eller noget i den stil. Produceren Shawn Levy overhørte det og tænkte: ’Det er en fed historie’«.

’Why Him?’ handler om en egotrippende, overtatoveret tech-millionær, spillet af James Franco, der begynder at date en yngre collegestuderende til stor frustration for pigens far, spillet af Bryan Cranston.

‘Why Him?’ indtjente 60 millioner dollars på verdensplan, og ifølge filmen IMDb er Jonah Hill faktisk også krediteret som medskaber af historien.

Læs også: ‘Why Him?’: Bryan Cranston og James Franco har komisk kemi

Soundvenue Forpremiere: Årets mest provokerende og sjove danske film – Christian Tafdrups kønssatire ‘En frygtelig kvinde’ 12. december med besøg af instruktøren selv

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.