Lena Dunham advarede Hillary Clinton om Weinstein ifølge kæmpe New York Times-artikel

Harvey Weinstein i London i 2013. Foto: Anthony Harvey/Getty Images

Der er stadig flere historier om Harvey Weinstein, som mangler at blive fortalt. Det slår New York Times fast i en massiv artikel på 7500 ord, der detaljeret gennemgår, hvordan Weinstein slap afsted med at krænke sine kvindelige kollegaer i så lang tid.

Artiklen demonstrerer blandt andet, hvordan chefer i både Miramax og The Weinstein Company var medskyldige i at holde Weinsteins adfærd under radaren.

Lena Dunham fortæller desuden, at hun advarede Hillary Clinton om Harvey Weinstein, da hun fortalte en af Clintons kampagnechefer, at Weinstein er en »voldtægtsmand, og det kommer ud på et tidspunkt«. Harvey Weinstein var kendt som en væsentlig demokratisk støtte og donerede i sin tid større summer til både Obama og Clintons præsidentkampagner.

Da skandalen mod Weinstein brød ud, var de fleste hurtige til at tage afstand fra overgrebsmanden, men Hillary Clinton blev kritiseret for ikke at sige noget hurtigt nok. Og da hun først fordømte hans handlinger, var der nogen, som mente, at hun stadig ikke gik hårdt nok til ham.

Samtidig gennemgår artiklen, hvordan utroligt mange mennesker har været involveret i en mindre grad: Assistenter blev blandt andet bedt om at købe penis-injektioner mod erektil dysfunktion, mens de også blev bedt om at lave »bibler« over, hvordan man kommer i kontakt med kvinder.

Soundvenue præsenterer: Paul Thomas Andersons mesterlige gennembrud ved sjælden biografvisning 14. december – 20 års-jubilæum på ‘Boogie Nights’

Mest læste

Wiz Khalifa viser sit overdådige hjem frem i ny video – rygerbar, legerum og masser af billeder af ham selv
Street style: Afslappet sommerstil på Musik i Lejet
Ryan Gosling, Donald Glover og Kevin Hart kan ikke holde masken i geniale 'SNL'-bloopers
Debatten om Scarlett Johanssons transrolle er ærgerligt reaktionær – og misser en vigtig pointe
Halvårets 10 bedste danske sange
Verdens mest oversete serier #3: »Jeg sagde farvel til familien Braverman i en pøl af tårer«
Timothée Chalamet forvandles til klassiske kunstværker – og det er lige så fantastisk, som det lyder
Vi kårer: Halvårets 15 bedste udenlandske sange
'Mamma Mia! Here We Go Again!': ABBA-fest i det græske øhav er solid sommerunderholdning
Joaquin Phoenix' Joker-film får premieredato