Netflix disser brugere for at se ‘A Christmas Prince’ – og dermed disser de sig selv

Netflix disser brugere for at se ‘A Christmas Prince’ – og dermed disser de sig selv

»Det er et scoop for en ambitiøs ung journalist, da hun sendes til udlandet for at skrive en historie om en smuk ung prins, der snart skal udnævnes til konge«. Sådan lyder den fængslende beskrivelse af Netflix-julefilmen ‘A Christmas Prince’.

Kom i den helt rigtige julestemningen med traileren:

Giver det dig lyst til at se filmen? Hvis du svarer »nej«, er det helt okay – den lyder dårlig. Hvis du svarer »ja«, så er det også i orden – Buzzfeed har netop udnævnt den til den »bedste værste julefilm nogensinde«. Men hvis du svarer »ja, jeg vil se den hver dag, 18 dage i streg«, så er Netflix lidt bekymret for dig.

Det har de tydeliggjort med et helt fantastisk tweet, der afslører et temmeligt usundt forhold til ‘A Christmas Prince’. 53 Netflix-brugere har nemlig netop set den hver dag 18 dage i streg:

Det lugter lidt af, at der kører noget Netflix-content i båndsløjfe i nogle hifi-butikker, men uanset hvad årsagen til den ekstremt nære relation til ‘A Christmas Prince’ er, viser Netflix en sund portion selvironi her. De er ihvertfald bevidste om, at julefilmen ikke skal sælges på sine Oscar-chancer. Og det bliver endnu mere tydeligt med tweetet herunder fra deres canadiske konto, som de en kort overgang havde omdøbt til ‘Netflix ‘Have You Seen A Christmas Prince?’ Canada’:

Samtidig gør Netflix brugerne ekstra opmærksomme på, at de ved, hvad du ser og hvor mange gange, du gør det. Så hvis du binger lidt for meget ‘Suits’ det næste års tid, kan det være, det er dig, der bliver udstillet til offentligt skue. Ligesom vedkommende, der blev fremhævet i Netflixs årstilbageblik for at have set ‘Bee Movie’ 357 gange. Respekt.

Læs også: Netflix satser indisk med tjenestens første Bollywood-film

Annonce