Nicolaj Coster-Waldau er en sværdsvingende husnisse i ‘Game of Thrones’-julesketch

Rundt om i de amerikanske hjem er fortællingen om en spionerende nisse på hylden – the elf on the shelf – blevet en fast tradition, flankeret af en lille kludedukke-nisse. Den går i al sin enkelthed ud på, at nissen sidder på en hylde og holder øje med husets børn og rapporterer tilbage til julemanden om eventuelle misdæder.

Men en lille undseelig nisse er efterhånden ikke så effektivt til at holde juniors snitter fra krukken med havregrynskugler. Derfor har højtidsrevolutionisten Jimmy Kimmel opfundet en langt mere effektiv, ‘Game of Thrones’-inspireret løsning til alverdens gelændre.

Lannister on the Bannister hedder opfindelsen, der omfatter Nicolaj Coster-Waldau i Pyrus-størrelse, udstyret med højdramatiske trusler og én god fægtearm. Selvom det ganske vist ikke er Jaime Lannister, der varsler vinterens komme eller elsker fårekød, så fungerer seriens virkemidler fremragende til at holde uregerlige julebørn i skak.

‘Forget elf on the shelf’ blev i år et ret stort meme, når teksten flankerede billeder af for eksempel Shrek on a deck.

Sponsoreret indhold
Til den lyse sommeraften – og dagen derpå
Skål for solskinnet, livet og de lune, lyse nætter. Royal har skabt en ny øl med halvt så meget alkohol, samme gode smag og masser af økologi.
Royal Beer

Læs også: J.J. Abrams vækker Jimmy Kimmels præpubertære superhelte-tegneserie til live med stjernespækket cast