Første trailer til Ole Bornedals ventede John Mogensen-film ‘Så længe jeg lever’ med Rasmus Bjerg er landet

Rasmus Bjerg har fået sin første store dramatiske hovedrolle på film efter flere gode år i komedier og børnefilm. Han skal spille selveste folkets mand, visesangeren John Mogensen, i den biografiske film ‘Så længe jeg lever’, der fortæller historien om manden bag ørehængere som ‘Der er noget galt i Danmark!’.

Filmen følger Mogensen helt fra opvæksten frem til hans første gennembrud med Four Jacks, hans fald hen i glemslen og hans senere gennembrud i eget navn. Det er en film om musik, men først og fremmest er det en kærlighedshistorie om Mogensens tumultariske ægteskab med Ruth, der spilles af Helle Fagralid (‘Sorg og glæde’).

For som det fremgår af traileren, var John Mogensen ikke en nem mand at leve sammen med. Hans liv var fyldt med sprut og bajere i massevis, og det var i sidste ende det, der resulterede i hans tidlige død i en alder af 48 år.

Ole Bornedal instruerer filmen, som han også har skrevet manuskript til. ‘Så længe jeg lever’ får biografpremiere 8. marts 2018.

Læs også: De bedste film i 2017 – top 10-1

Sponsoreret indhold
Københavns underjordiske metrobyggeri eksploderer
… og tre mennesker er fanget under jorden. Se Rasmus Kloster Bros hårrejsende intense katastrofe-thriller: ‘Cutterhead’. Find billetter og spilletider her.
Reel Pictures