‘Star Wars’-universet går ‘Brokeback Mountain’-vejen i Funny or Die-sketch

»Hvorfor kan alle film ikke bare foregå i ‘Star Wars’-universet?« spørger Variety retorisk (og fiktivt) i Funny or Die-produktionen ‘Storm: A Star Wars Indie’. Og med den stribe af antalogifilm, der er planlagt i universet, er sandsynligheden for, at Disney udvider genrepaletten fra udelukkende at omfatte space westerns ganske høj.

At de går ‘Brokeback Mountain’ i beddene er dog ikke umiddelbart på tegnebrættet, selvom det homoseksuelle tema ikke er så fjernt i en fjern, fjern galakse.

Så selvom ‘Storm’ er tiltænkt at fremprovokere et smil på læberne, så er det interessant at tænke på, om ‘Star Wars’ kan brygge mere intime film. Kan der laves ‘Star Wars’-gysere? ‘Star Wars’-romcoms? ‘Star Wars’-musical-julespecials lavet til tv? Ja, det kan man. Men spørgsmålet er, om man bør?

Læs også: Vores største spørgsmål før ’Star Wars: The Last Jedi’ – om Leias endeligt, Reys ophav og gnisterne mellem Finn og Poe

Annonce