»En nyklassiker inden for homofilmen« – se ’God’s Own Country’ på C More

Terry Crews sagsøger agent for sexchikane

Terry Crews sagsøger agent for sexchikane
Terry Crews i 'Bridesmaids'.

Terry Crews slog i oktober fast, at det ikke kun er kvinder, der bliver ofre for Hollywoods sexchikane. Han stod frem med en krænkelseshistorie som en af de første mænd i filmbranchen, og nu følger han op på beskyldningerne, som i første omgang rettede sig mod en unavngiven producer.

Der var tale om talentagenten Adam Venit, som Crews nu sagsøger for at have raget på hans kønsdele til en branchefest i Los Angeles i 2016.

»Min kone og jeg var til en Hollywood-sammenkomst sidste år, hvor en højtrangerende Hollywoodchef kom over til mig, og ragede mig i skridtet. Jeg hoppede tilbage og sagde ‘hvad har du gang i?!’ Min kone så det hele, og vi kiggede på ham, som var han sindssyg. Han grinede bare som en nar«, skrev Crews på Twitter i oktober.

Ifølge TMZ hævder sagsanlægget, at Venit stirrede på Crews som en »frådende hund, mens han provokerende stak sin tunge ind og ud ad munden«. Crews hævder, at han efter angrebet råbte til Adam Sandler for at fortælle, hvad der var sket. Sandler skulle angiveligt have ringet tilbage samme aften for at høre, om Crews var okay.

Crews klagede direkte til Venits arbejdsgiver, underholdningsorganisationen WME, som suspenderede Venit og fik ham til at ringe Crews op for at undskylde. Venit var på daværende tidspunkt formand for selskabets filmafdeling, men er siden vendt tilbage i en mindre rolle.

Læs også: Terry Crews står frem med sexchikaneanklage mod Hollywood-chef