Tommy Wiseau er en sand katastrofe-kunstner i Kimmel-interview med James Franco

Det er indimellem svært at afgøre, om Tommy Wiseau er en misforstået, sorthumoristisk excentriker, eller han er en sprogligt udfordret eksil-polak med begrænset forståelse for, hvad fanden han egentlig laver. Hans kommentarer (og beklædning) i interviewet med Jimmy Kimmel herover kunne tyde på det sidste. Men omvendt: Det er vel hvad, en excentriker vil have os til at tro, ikke?

Uanset om det er genialitet eller galskab, der driver værket, er Wiseaus ene bemærkelsesværdige film ‘The Room’ blevet et uomtvisteligt hit. Der er stadig faste særvisninger af filmen over hele kloden og dens bizarre dialog er blevet til faste vendinger på det store internet. Og så barsler James Franco som bekendt med spillefilmen ‘The Disaster Artist’ om filmen.

I den anledning var de to forbi Jimmy Kimmel, der forgæves forsøgte at afkode enigmaet Tommy Wiseau.

Læs også: James Franco er splitterravende fantastisk i ny trailer til ‘The Disaster Artist’

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.