16-årig youtuber fatter ikke Oscar-favoritterne hos SNL’s Weekend Update

Tænk, hvis DRK-programmet ‘Filmselskabet’ skiftede værten Maria Månson ud med et Youtube-fænomen i stil med Fie Laursen eller Julia Sofia. Mød Bailey Gismert (Heidi Gardner), der gæstede SNLs Weekend Update i weekenden for at berige verden med sit syn på årets Oscar-felt.

Værten Michael Che får ikke de mest velbegrundede argumenter ud af den 16-årige youtuber, da han spørger hende om Oscar-favoritterne ‘The Shape of Water’ (»weird!«) og ‘Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’ (»Weird, too!«).

Til gengæld sker der ting og sager med Bailey Gismert, da først Che smider ‘Call Me by Your Name’ og Armie Hammer-drengen på bordet.

Læs også: Skarp SNL-sketch udstiller Aziz Ansari-gate, MeToo-mudderkastning og moralske gråzoner