Amazon aflyser tre hypede originalserier – blandt andre ’I Love Dick’

Amazon aflyser tre hypede originalserier – blandt andre ’I Love Dick’
Kevin Bacon i 'I Love Dick'

Alle store medietjenester vil lave egenproduceret indhold. Amazon har selv haft stor succes med originale serier med ‘Transparent’ som det foreløbige flagskib. Sidste år blev det desuden bekræftet, at de har sikret sig rettighederne til en stort opsat ’Ringenes herre’-serie, der kan tage over, når HBO’s ’Game of Thrones’ rundes af.

Med så mange serier i omløb skal der af og til også sorteres ud, og det har fået Amazon til at aflyse komedieserierne ’I Love Dick’, ’Jean-Claude Van Johnson’ og ’One Mississippi’.

’I Love Dick’ var ’Transparent’-skaberen Jill Soloways nyeste projekt med Kathryn Hahn og Kevin Bacon i hovedrollerne baseret på Chris Kraus nyklassiske bog, og ’Jean-Claude Van Johnson’ var en overraskende sjov og uforudsigelig miniserie, hvor Jean-Claude Van Damme spillede sig selv.

I ’One Mississippi’ spillede komikeren Tig Notaro ligeledes en fiktiv udgave sig selv. Serien nåede at få to sæsoner, men får altså ikke lov til fortsat at tage del i seriekapløbet.

Amazon har dog stadigvæk flere kompetente komedieserier kørende – blandt andet ’Catastrophe’, ’Fleabag’ og så selvfølgelig ’Transparent’. Mon ikke der er mange flere på vej.

Læs også: Apple hverver Kristen Wiig til kommende komediesatsning

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af