Bekræftet: Leonardo DiCaprio skal spille med i Quentin Tarantinos 1969-film

Bekræftet: Leonardo DiCaprio skal spille med i Quentin Tarantinos 1969-film

Rygterne svirrer fortsat om Quentin Tarantinos kommende film, men meget er endnu ikke bekræftet fra instruktørens egen mund. Nu skulle et af de mest vedvarende rygter dog være endelig være blevet til fakta, da Leonardo DiCaprio er bekræftet til at spille en af de bærende roller i Tarantinos niende spillefilm.

Tidligere lød det, at DiCaprio skulle spille Charles Manson i 1969-filmen, men ifølge Variety har han fået rollen som en aldrende skuespiller – og altså ikke psykotisk kultleder.

Filmen foregår efter sigende i Los Angeles i 1969, hvor man i ‘Pulp Fiction’-agtig stil følger forskellige personer, der på en ene eller anden måde har forbindelse til Mansons kvindemord. Herunder blandt andet på Roman Polanskis gravide kone Sharon Tate, der ifølge vedholdende rygter skal spilles af Margot Robbie, som DiCaprio spillede sammen med i ‘The Wolf of Wall Street’.

Quentin Tarantino og Leonardo DiCaprio arbejdede sidst sammen på ‘Django Unchained’ fra 2012, og rollen bliver samtidig DiCaprios første siden han vandt en Oscar for bedste mandlige hovedrolle for ‘The Revenant’ i 2016.

Filmen får efter planen premiere til august 2019.

Læs også: Leonardo DiCaprio og Martin Scorsese reteamer om præsidentfilm

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.