Christian Bale afviser romantisk komedie: »De må være vanvittige!«

Christian Bale afviser romantisk komedie: »De må være vanvittige!«
Christian Bale i 'American Psycho' i 2000.

Dem, der måtte drømme sødt om at se Christian Bale som kærlighedssyg leading man kan skyde en hvid pil efter deres syndige lyster.

»For nylig blev jeg tilbudt en rolle i en romantisk komedie, og jeg troede vitterligt, at folkene bag var blevet vanvittige«, fortæller skuespilleren i et interview med The Guardian. Og følger op med et kuriøst indblik i kattepsykologi:

»Katte har de her halve timer hver aften, hvor de bliver helt sindssyge. Jeg tænkte, at det måtte være noget a la det samme, der havde ramt det her filmselskab«, udtaler Christian Bale (som næsten må formodes at have en sofaløve i hjemmet).

»Jeg ved ikke, hvorfor nogen ville tilbyde mig en romantisk komedie. Jeg synes at ’American Psycho’ var sjov«, siger skuespilleren, der i sin tid »skreg af grin« under læsningen af Bret Easton Ellis’ notorisk voldelige 80’er-roman. »Jeg havde ingen ide om, at nogen ville opfatte den som andet end satire«, forklarer Bale.

Skuespilleren er i denne måned aktuel i amerikanske biografer med ’Hostile’ – et barskt historisk drama om en racistisk kaptajn i den amerikanske hær, der efter de blodige kampe mellem soldater og indianere får til opgave at ekskortere en Cheyenne-stamme tilbage til deres oprindelige land.

»Da jeg læste manuskriptet snørede min mave sig sammen. Jeg tænkte: ’Her er virkelig et projekt, jeg kan blive besat af i månedsvis«, erindrer Bale, der er kendt for at gå all-in på sine mentalt og fysisk krævende roller, og altså åbenbart skyer søde amoriner.

Godt, vi stadig har Ryan Gosling.

Læs også: Christian Bale er nærmest uigenkendelig efter sin seneste vilde transformation

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af