Donald Trump-kritisk bog laves til tv-serie

Donald Trump-kritisk bog laves til tv-serie
Donald Trump. (Foto: Olivier Douliery-Pool/Getty Images)

I sidste uge kom første trailer til Stephen Colberts animerede komedieserie ’Our Cartoon President’, og det ser ikke ud til at blive den eneste Donald Trump-serie, vi får at se i fremtiden. Variety beretter nemlig, at Endeavor Content har erhvervet sig tv-rettighederne til den amerikanske journalist Michael Wolffs ’Fire and Fury: Inside the Trump White House’.

Med 700.000 solgte eksemplarer har bogen har været en ubetinget bestseller, forstærket af Trumps egen kritik af den. Præsidenten har udtalt, at bogen er usandfærdig og bruger kilder, der ikke eksisterer. Selv siger Wolff, at han har haft uhindret adgang til både Trump og Det Hvide Hus, samt at bogen er baseret på 200 interviews.

I bogen præsenteres Donald Trump dybest set som et forvokset barn, der ikke kan styre sit temperament og ikke har den rette mængde intellekt til at passe præsidentembedet.

Michael Wolff skal agere producer på projektet sammen med den tidligere BBC- og Channel 4-producer Michael Jackson. Der er endnu ikke knyttet andre til projektet.

Læs også: Kendrick Lamar og Trump ignorerede hinanden til halvlegsshow – se Kendricks optræden

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.