Filmklipper på ‘Spectre’ mener, Harry Styles kan blive den næste Bond

Filmklipper på ‘Spectre’ mener, Harry Styles kan blive den næste Bond
Harry Styles i New York til premieren på 'Dunkirk'.
Foto: Jamie McCarthy/Getty Images

Hvem skal være den næste til at personificere James Bond? Skal han være sort eller skal han være en hun? Rygterne svirrer i takt med ønsketænkningen og bringer navne som Idris Elba, Gillian Anderson og Tom Hiddleston i spil. Det seneste navn har klipperen på ‘Spectre’ og ‘Dunkirk’, Lee Smith, sat gang i – og det drejer sig om Harry Styles fra ‘One Direction’.

Lee Smith udtaler i et interview med britiske Daily Star at han mener, Harry Styles sagtens kunne påtage sig identiteten som Agent 007.

»Harry kunne sagtens gøre det. Hvis de ville have en yngre Bond, hvorfor ikke? Han har, hvad der skal til«, starter han udtalelserne.

»Harry er virkelig god og han kan gå hele vejen. Han er en exceptionel begavelse og et komplet naturtalent på kamera«, siger Lee Smith og uddyber, at han ikke anede hvem Harry Styles var, før han skulle klippe ‘Dunkirk’ – Styles’ første spillefilmsrolle.

»Hvis han vil spille skuespil, så kan jeg ikke forestille mig, at han ikke har en fantastisk fremtid for sig«, slutter han om Styles.

Udtalelsen kommer lidt ud af det blå, men er måske ikke helt ude i hampen, holdt sammen med andre verserende rygter om, at Smiths samarbejdspartner Christopher Nolan gerne vil prøve kræfter med Bond-franchisen.

Indtil videre vender Daniel Craig dog tilbage som James Bond i den kommende opfølger til ‘Spectre’, der efter planen har premiere i 2019.

Læs også: Bond-producer afviser ikke kvindelig eller sort 007