Første kig på ‘The Handmaid’s Tale’ sæson 2 lover endnu mere blod og dystopi

Første kig på ‘The Handmaid’s Tale’ sæson 2 lover endnu mere blod og dystopi
Elisabeth Moss som Offred i sæson 2 af 'The Handmaid's Tale'.

Første sæson af Hulus storsucces ‘The Handmaid’s Tale’ har netop triumferet ved Golden Globe Awards, hvor den dystopiske serie både trak statuetter hjem for bedste dramaserie og bedste kvindelige hovedrolle til Elisabeth Moss’ forrygende karakter Offred.

Nu er sæson 2 af serien omsider på trapperne, og Hulu har netop offentliggjort den første officielle synopsis for den nye sæson samt tre billeder, der sætter en, om muligt, endnu mere mørk, dystopisk og blodig stemning for anden del i fortællingen om livet i Gilead. Herunder ses blandt andet en blodindsmurt Offred og nogle skræmmende, røde masker på byens kvinder.

»Den Emmy-vindende dramaserie vender tilbage med anden sæson, der vil være formet af Offreds graviditet og hendes kamp for at befri sit kommende barn for det dystopiske mareridt i Gilead. “Gilead is within you” er et favoritmotto for Aunt Lydia. I sæson to vil Offred og de andre karakterer enten kæmpe imod – eller bukke under for – denne mørke sandhed«, lyder synopsen for sæson 2.

Den nye sæson af ‘The Handmaid’s Tale’ får premiere i april og har foruden Elisabeth Moss fortsat Joseph Fiennes, Ann Dowd, Samira Wiley, Alexis Bledel,Yvonne Strahovski og Max Minghella på rollelisten.

Læs også: Elisabeth Moss: »Jeg har ikke så høje tanker om mig selv«