Første trailer til ‘Slenderman’ er klar til at hjemsøge dig

Den mørke, ranglede høje skikkelse Slenderman startede som et internetfænomen, der siden bredte sig til en uhyggelig autentisk sag om to 12-årige pigers mordforsøg på en tredje pige og til en ikke synderligt vellykket dokumentar om hele fænomenet.

Det var nærmest uundgåeligt, at den uhyggelige mytologiske skikkelse på én eller anden måde skulle omdannes til gyserfilm – og det er så sket nu. Traileren til ‘Slender Man’ har ramt nettet og lover hårdtpumpet horror med udgangspunkt i en historie om unge piger, der forsvinder under mystiske omstændigheder.

Filmen er instrueret af Sylvian White, der primært har en række tv-serie-afsnit på cv’et (senest ‘The Americans’). På rollelisten ses Joey King (stortalent fra ‘Fargo’ sæson 2), mens Javier Botet, der også har været monstrøs i ‘It’ og ‘Mama’, inkarnerer Slenderman himself.

‘Slender Man’ får dansk premiere 17. maj.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.