Alle ‘Star Wars: The Last Jedi’s easter eggs bliver røbet i halv times special-talkshow

‘Star Wars’-universet er så massivt, at Disney har startet deres eget ugentlige talkshow om sagaen, der går under navnet ‘The Star Wars Show’. Det er som regel fan-service lavet af ultrafans for ultrafans, men denne uges talkshow er et ret gennemgående kig på alle de uopklarede hemmeligheder i ‘Star Wars: The Last Jedi’.

Annonce

I studiet er de essentielle dele af Lucasfilms’ såkaldte story group, der består af Leland Chee, Pablo Hidalgo, Matt Martin og Rayne Roberts. Det er dem, der godkende de forskellige instruktørers handlingsmæssige valg, har umådeligt meget at skulle have sagt, hvad angår filmenes overordnede historie og ikke mindst står for at drysse små nuggets af seriens magi i alt fra legetøj og spil til film og animationsserier.

Det er et langt klip og tætpakket klip, så hvis du ikke lige føler, du har tiden, så er de største hemmeligheder, de røber, at Han Solos terninger i Tusindårsfalkens forrude er et throwback til ‘A New Hope’, der skulle have været brugt i ‘Star Wars: The Force Awakens’ og at Benicio Del Toros karakter DJ er opkaldt efter ordene don’t join, der passer meget godt på hans mentalitet. De forsvarer også det spektakulære modangreb som Laura Derns karakter Admiral Holdo lancerer på Snokes skib, der på sin vis fucker med logikken bag krigsførelsen i universet.

Derudover røber de også en hel masse andre små nik med hovedet fra eksempelvis ‘Rogue One: A Star Wars Story’ og ‘Battlefront II’, der først giver mening, når man ser ‘The Last Jedi’.

Læs også: ‘Star Wars’-instruktør sår tvivl om sandheden om Reys forældre