Jennifer Lawrence og Emma Stone er umanerligt hyggelige i åbenhjertigt fællesinterview

Kender du det, at man kommer til at sidde i tog med to gamle slyngveninder, der højlydt skal gennemgå anekdoter og grine af dem igen? I starten er det irriterende, men hurtigt viser det sig at være ret hyggeligt at være vidne til. Sådan en oplevelse er det at se Jennifer Lawrence og Emma Stone blive interviewet af W Magazine om alt fra deres førte Halloween-kostumer til deres fælles stalker John The Orchestra Guy.

De leverer mange ærlige, små guldkorn fra deres liv, men det er deres fælles BBF-charme, der virkelig sælger videoen, men historien om, hvordan de første gang mødte hinanden er også virkelig underholdende.

Og så er det kun en ekstra bonus at se, hvor gode de hver især er til at folde et lille origami-dyr. Og hold nu øje med jeres skildpadder, folkens.

Læs også: Hollywoods ti mest elskelige BFF’s – fra Winslet og DiCaprio til Poehler og Fey

Sponsoreret indhold
»En natur-nørd fanget på stenbroen«
Sara Hjort har brug for en solid dosis naturnørderi og små, pippende strudseunger i sit tv. Hør om den danske skuespillers tv-cravings her.