Margot Robbie fik dødstrusler efter ‘Suicide Squad’ – betaler nu for ekstra sikkerhed

Margot Robbie fik dødstrusler efter ‘Suicide Squad’ – betaler nu for ekstra sikkerhed
Margot Robbie i 'Suicide Squad'.

Margot Robbies karriere fik et gevaldigt blockbuster-boost med rollen som Joker-flirten Harley Quinn i ’Suicide Squad’, og skønt filmen blev nedsablet af kritikerne herskede der generel konsensus om, at Robbies præstation var et lyspunkt i moradset.

Alligevel var det dog ikke alle seere, der var lige begejstrede for den australske skuespillerindes inkarnation af den ikoniske tegneseriefigur. I et interview med The Hollywood Reporter fortæller Robbie, at hun ligefrem modtog dødstrusler efter ’Suicide Squad’s premiere, og at hun til dato betaler for baggrundstjek af alle dem, der fortsat sender hende truende beskeder.

Robbie siger, at hun ville ønske, at nogen havde vejledt hende omkring de potentielle negative konsekvenser af at spille så kendt en karakter med et dedikeret fanfølge:

»Man lærer alle de her ting hen ad vejen – som at det for eksempel er smart, at have et sikkerhedsteam der kan tjekke, om dem der sender trusler har en forhistorie med vold, og om det i så fald er nødvendigt med ekstra sikkerhed til visse events. Hver gang der skal laves et baggrundstjek, koster det 2.000 dollars, så det er værd at have med i sine overvejelser inden man siger ja til den slags roller«, fortæller Robbie.

Skuespillerinden understreger, at hun uanset hvad stadig ville have sagt ja til at spille Harley Quinn. Men medgiver, at hendes nye livsstil uvægerligt har fået betydning for, hvilke filmprojekter hun tager fremover:

»Man skal vælge jobs, der kan opretholde ens livsstil og ikke udelukkende lave indiefilm resten af karrieren, når der samtidig skal betales for sikkerhed.«

Hvorvidt det er den slags økonomiske hensyn, der til en vis paradoksal grad har påvirket Robbies beslutning om at spille Harley Quinn i yderligere tre film for DC (’Suicide Squad 2’, ’Gotham City Sirens’ og en selvstændig Harley Quinn-film) afslører skuespillerinden ikke.

Den 25. januar er Margot Robbie biografaktuel herhjemme med den Golden Globe-nominerede ’I, Tonya’, hvori hun spiller skøjteløberen Tonya Harding, der i 1994 brugte brutale metoder til at vinde over sin rival Nancy Kerrigan.

Læs også: Margot Robbie er modcastet Oscar-kandidat i trailer til ‘I, Tonya’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af