Marvel udvikler Black Widow-film med Scarlett Johansson i hovedrollen

Marvel udvikler Black Widow-film med Scarlett Johansson i hovedrollen
Scarlett Johansson som Black Widow i 'Captain America: Civil War'

Scarlett Johansson har nu flere gange spillet rollen som Natasha Romanoff, bedre kendt som Black Widow, i diverse Marvel Cinematic Universe-blockbusters, men i alle tilfælde kun som birolle.

Det tyder dog på, at vi i fremtiden også kommer til at se hende som en bærende karakter. Variety melder nemlig, at Marvel har igangsat udviklingen af en Black Widow-film med Scarlett Johansson i hovedrollen.

Den relativt uprøvede Jac Schaeffer er hentet ind som manuskriptforfatter på projektet. Udover at have skrevet og instrueret den spøjse sci-fi-romcom ’TiMER’, står hun også bag manuskriptet på den kommende ’Nasty Women’. Filmen er et remake af ’Fræk, frækkere, frækkest’ fra 1988 med Anne Hathaway og Rebel Wilson og er endnu en titel i rækken af kvinde-remakes som ’Ghostbusters’ og den kommende ’Ocean’s 8’.

Marvel-bossen Kevin Feige har tidligere udtalt, at MCU-franchisen vil gå nye veje efter den kommende ’Avengers: Infinity War’ og en endnu unavngiven efterfølger. Det betyder angiveligt, at sværvægtere som Iron Man, Captain America og Thor lægger støvlerne på hylden, eller at de i hvert fald falder mere i baggrunden.

Marvel har tidligere fået kritk for, at deres kvindelige karakterer kun fungerede som biroller, og de har tydeligvis lyttet til kritikken. Udover Black Widow-filmen kan vi i 2019 også se frem til ’Captain Marvel’ med Brie Larson i hovedrollen.

’Avengers: Infinity War’ får biografpremiere 26. april.

Læs også: Scarlett Johansson udstiller Ivanka Trumps hykleri i ’Saturday Night Live’-sketch.